سفر دکتر عبدالکاظم الیاسری، رئیس دانشگاه فرات  الاواسط التقنیه عراق به دانشگاه ایلام

سفر دکتر عبدالکاظم الیاسری، رئیس دانشگاه فرات  الاواسط التقنیه عراق به ایلام جهت انعقاد و امضاء تفاهم نامه همکاری آموزشی، علمی و فرهنگی با دانشگاه ایلام.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی ، رئیس دانشگاه فرات  الاواسط التقنیه عراق دربازدید از دانشگاه ایلام ودیدار بارئیس ،هیات رئیسه وروسای دانشکده ها اظهار کرد: از فرصت پیش آمده و دیدار با دکتر علی اکبری و همکاران ایشان بسیار خرسندم .ایشان استان ایلام رادارای قابلیت های ارزشمند تاریخی، فرهنگی و توریستی توصیف کردندوگفتند که علاوه بر پیشینه تاریخی، از نظر زیبایی های طبیعت نیزبهره مند است.

رئیس دانشگاه فرات  الاواسط التقنیه عراق افزود: یکی از اهداف ما استفاده بهینه از ظرفیت‌های دو دانشگاه است که ما در زمینه رشته های برق و نفت متقاضی بهره مندی ازآموزش دانشگاه ایلام هستیم. و هم چنین با توجه به تشکیل گروه های گردشگری در دانشگاه فرات می توانیم دوره هایی برای این افراد در دانشگاه ایلام داشته باشیم که به امید خدا علاوه بر ایجاد بستر مناسب جهت حضور دانشجویان عراقی در ایلام تمام تلاش خود را جهت  تفاهم نامه بکار خواهم گرفت.

دکتر الیاسری درادامه بیان داشت: علاقه مندیم که با براساس تفاهم نامه و همکاری صمیمی با کشور ایران وبا توجه برگزاری مراسم و سفرهای اربعین و عتبات عالیات عراق و برخورد مناسب مردم این کشور گزینه مناسبی برای همدلی وتعامل فرهنگی فراهم شودتابتوانیم در این مسیر موفقیت های خوبی بدست آوریم .

سپس دکتر محمد علی اکبری، رئیس دانشگاه ایلام ضمن خیر مقدم و خوش آمدگویی به دکتر عبدالکاظم الیاسری اظهار کرد: امیدوارم با حضور و حمایت خوب شما شاهد ارتباط خوبی در  زمینه آموزشی، علمی و فرهنگی بین دو دانشگاه باشیم.ایشان ادامه داد: دانشگاه ایلام باتوجه به ظرفیت و توانمندی های ارزشمندخود می خواهد فرصت ادامه تحصیل برای دانشجویان عراقی به ویژه ازمقطع کاردانی به کارشناسی در رشته های موردعلاقه را فراهم نموده وبه تاسیس دوره های مشترک مبادرت نماید.

رییس دانشگاه گفت: در دانشگاه ایلام بستروامکانات مناسب برای دانشجویان و اساتید عراقی فراهم شده و امیدواریم بتوانیم میزبان خوبی برای شما باشیم.

لازم به ذکراست این تفاهم نامه در9ماده ودرموضوعات برگزاری دوره های مشترک آموزشی،پژوهشی وعلمی،تبادل استادبرای ارائه سخنرانی،بازدیدعلمی وشرکت درسمینارها،تبادل دانشجوجهت ادامه تحصیل وتحقیق،به امضاء دوطرف رسید.

سفر دکتر عبدالکاظم الياسري، رئيس دانشگاه فرات  الاواسط التقنيه عراق به دانشگاه ايلام سفر دکتر عبدالکاظم الياسري، رئيس دانشگاه فرات  الاواسط التقنيه عراق به دانشگاه ايلام سفر دکتر عبدالکاظم الياسري، رئيس دانشگاه فرات  الاواسط التقنيه عراق به دانشگاه ايلام سفر دکتر عبدالکاظم الياسري، رئيس دانشگاه فرات  الاواسط التقنيه عراق به دانشگاه ايلام سفر دکتر عبدالکاظم الياسري، رئيس دانشگاه فرات  الاواسط التقنيه عراق به دانشگاه ايلام سفر دکتر عبدالکاظم الياسري، رئيس دانشگاه فرات  الاواسط التقنيه عراق به دانشگاه ايلام